سعید ناجی، عضو هیات علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی و مترجم کتاب مایکل پول معتقد است یکی از مباحثی که در جامعه ما مورد بی توجهی قرار گرفته است بحث علم و دین است. مسئله این است که بین علم ودین چه رابطه ای وجود دارد آیا
آنها باهم ناسازگارند، یا اصلاً حوزه های معرفتی غیرمرتبط هستند یا این که می توانند در کنار هم باقی بمانند و با هم تعامل داشته باشند به عنوان مثال وقتی در مورد مسئله معجزات صحبت می کنیم برخی طرف علم را می گیرند و منکر آنها می شوند و برخی طرف دین را می گیرند وعلم را رد می کنند.
به گزارش مهر، ناجی در این باره افزود که در مورد مسئله خلقت عده ای معتقدند که علم درست می گوید و تکامل درست است ولی عده دیگری که معتقد به دین هستند تکامل را رد می کنند و معتقدند که آفرینش آدمی از حضرت آدم شروع شده است. این نشان می دهد که ممکن است بین معارف علمی و دینی ناسازگاری هایی احساس شود و متاسفانه عموم تحصیلکردگان علوم جدید بین علم و دین ناسازگاری احساس می کنند. درحالی که این احساس، احساس درستی نیست. مطالعات و تحقیقات زیادی در غرب صورت گرفته است که نشان می دهد بین علم و دین ناسازگاری وجود ندارد. برای آشنا شدن تحصیلکردگان کشورمان با این مباحث کتاب مایکل پول کتاب بسیار جذابی است.
ناجی در این باره که نسبت علم و دین چقدر می تواند به فلسفه ورزی برای کودکانمان کمک کند ، تصریح کرد: یکی از موضوعاتی که مبتلابه جوامع ماست همین موضوع است و فلسفه برای کودکان عموماً با موضوعات مبتلابه فلسفی سرو کار دارد. فلسفه برای کودکان چون فلسفه ای مربوط به زندگی و حیات آدمی است بنابراین به مشکلات فکری که موجود در جامعه است بیشتر توجه می کند. یعنی به مشکلاتی که موجب اختلالات رفتاری می شوند اهمیت بیشتری می دهد. لذا این موضوع نسبت علم و دین هم می تواند به موضوع چالش انگیزی در فلسفه برای کودکان تبدیل شود.